Behandelingen & Prijzen

Ben je toe aan een momentje voor jezelf?

'We hebben onze arrangementen voor je op een rijtje gezet.'

Bridal Hair € 159,50
Het perfecte kapsel voor de mooiste dag van jouw leven? Dan ben je bij Pure Hair op het juiste adres! Tijdens het proefkapsel bespreken we je wensen, zodat jij op de trouwdag met een prachtige coupe het ja-woord gaat geven. Op locatie mogelijk.

Groom To Be € 32,50
Het trouwpak is natuurlijk heel erg belangrijk, maar het is ook goed om na te denken over het kapsel. Ben je zelf niet goed in het maken van een strak kapsel? Kom dan 1,5 week voor de bruiloft naar Pure Hair en wij zorgen ook op de dag zelf dat de contouren nog mooi bijgewerkt worden.

My Own Hair € 36,50
Er is zoveel mogelijk met het haar: krullen, stijlen, opsteken, vlechten en ga zo maar door. Maar vaak krijgen wij de vraag: 'Hoe maak ik dit kapsel bij mezelf?' Boek dan dit arrangement, wij leggen dit met veel plezier aan je uit! Maximaal 4 personen

Pure Hair Treatment € 24,50
Hét relaxmomentje voor jou en jouw haar. Een heerlijke wasmassage én treatment met een warme doek, waarna je haar naar wens in model wordt gebracht. Om het haar optimaal te verzorgen, worden de producten afgestemd op jouw haartype.

Partylook € 33,50
Heb je een feestje, bruiloft of ga je een avondje uit? Kies dan voor een updo of laat je haar krullen of stijlen door een van onze haarstylisten.

Perfect Health € 89,95
Droog en beschadigd haar? De treatment van Artiplex verzorgt en herstelt het haar tot in de puntjes. Inclusief: wasmassage, knippen, föhnen en drie Artiplex producten voor thuisgebruik.