Pure Hair Blog

Donderdag 7 februari 2019

YAY! Valentijnsdag komt er weer bijna aan, wil jij weten hoe je jou perfecte date haar kan maken?

Het is weer bijna zover; Valentijnsdag! Waarschijnlijk heb jij ook wel iets gepland in de maand Februari wat in het teken staat van Valentijn. Of dat nou met je partner of je BFF is, een ding blijft toch wel heel erg belangrijk voor een geslaagde avond; als je haar maar goed zit! Natuurlijk heeft Pure Hair daar over nagedacht. Wij geven je de allerbeste tips om je haar date klaar te maken!!

 

Ga jij voor de perfecte slag? :

Een krul in je haar is voor mannen vaak verleidelijk. De perfecte look dus als je met je vriend uiteten gaat. Of juist met een vriendin, om te flirten met de single mannen.

Zorg er eerst voor dat jouw haar helemaal droog is. Maak een afdeling in je haar van oor tot oor. Spray van te voren heatprotection van LabelM in je haar om ze te beschermen tegen de hitte van je krultang. 
Het ligt aan de dikte van de krultang hoeveel lokken je mag krullen. Heb je een dikke dan pak je in deze afdeling 3 of 4 lokken, heb jij een dunnere dan pak je er 6. Daarna rustig uit je krultang laten glijden en zo laten afkoelen. Dan pak je de rest van je haar om die in de krul te zetten. Alles gekruld? Wacht tot je haren niet meer warm zijn van de krultang, spray een beetje Hairspray in je handen en ga daarmee door je haren. Je kan het daarna eventueel ook zacht door borstelen zodat je een mooie wave krijgt. Spray Texturisingspray in je lengtes en jij bent er klaar voor!

Vind je het niet fijn als jouw lokken tijdens het eten voor je ogen of in je gezicht vallen? Ga dan voor een Messy bun. Je maakt weer een afdeling van oor tot oor. Deze kan je een beetje touperen in je lengte, zodat je knot wat voller oogt en speelser zit. Draai je elastiekje eromheen en zet het eventueel nog vast met schuifspeldjes. Tip van ons: Voor extra volume was je je haar met de Living Proof Full shampoo en verzorg je het met de Full conditioner. Gebruik op droog haar de Body Builder voor extra volume en fixatie.

Kun je een beetje met je haren overweg, dan kan je ook een mooie vissengraatvlecht maken. Begin aan de achterkant met 2 lokken haar. Pak dan van de rechterkant een plukje die je over de rechter pluk heen haalt naar de linkerkant. Dit doe je ook vanuit de linkerkant en ga zo verder tot jij je haar helemaal hebt in gevlochten. Je kan het strak houden maar ook goed lostrekken zodat de vlecht groter en wilder zit. Daarnaast kun je er voor kiezen om de vlecht recht naar achter te laten lopen of hem naar de zijkant te vlechten zodat deze mooi over je schouder heen valt.

Heb je veel tijd om je haar te doen voor je date? Dan kan je het ook leuk opsteken. Begin bij de voorste plukjes met draaien en zorg dat je zo je hele lengtes mee neemt, en draai vanuit 1 punt je haar op. Dit kan je eventueel ook aan de andere kant doen zodat je 2 'buns' hebt zoals op de foto hier boven.  Zet het vast met schuifspeldjes en trek hier en daar een plukje haar los zodat het wat rommeliger zit. Spray er daarna wat Hairspray over voor extra fixatie. 
 

Wij wensen je heel veel succes om jouw haar 'Date klaar te maken'.
Mocht het bij jezelf niet lukken om zoiets te creëeren, maakt dan gerust een afspraak bij ons voor de Partylook, wi
j helpen je graag!

Liefs,
Team Pure Hair